Volleyball

abril 24, 2019 Desactivado Por admin

Volleyball gy pag2102 no-•R6pR 15, 2011 2 pagos Regles de volleyball El camp medeix 9×18 dins del camp trobem la I[nia d’atac que separa la zona de defensa de la zona d’atac. Al mig del camp hi ha una xarxa que separa la pista en dos camps iguals, la línia d’atac esta a 3 metres de la xarxa. La zona de servei es tot el tros que vulguis a partir de la línia de fons, les línies formen part del terreny del joc. Servei alt (Sa de tenir mes força) Hi ha dos tipus de semei: Servei baix o de seguretat (S’ha de tenir practica i no tanta força)

Intervencions amb la pilota La sacada només és pot fer del fons de la pista i sense trepitjar la línia de fons, no es pot sacar amb les dues mans sol es pot sacar to page la pilota llençar-la am ora pot tocar a la xarxah a d’ com valida i si no ent no e Ipejar-la. La sacada mp ntrari per que conti mai pot ser per l’equip contrari bloquejat Un mateix jugador no pot tocar la pilota dues vegades seguides, si que es pot si entre mig dels dos tocs la toca un altre company. A ma balxa Hi ha dues maneres de tocar la pilota:

Mai es pot retenir la pilota en les mans Tocs de dits Cada equip pot tocar la pilota com a màxim tres tocs (el bloqueig no conta com a toc). Funcionament d’un partit Els partits habitualment son de tres sets cada set es de 25 punts amb dos punts de avantatge. .Com es guanya el punt ? El punt es guanya quan tens la sacada i fas canvi de rotació guanyes el punt. .Com es guanya el partit? Completant tots els punts de cada set acabar els sets(2-1/3-O) La rotació es fa cada vegada que guanyen un punt hi ha la rotació al sentit de les agulles mai en un altre.